XXIII Beca artística internacional de primavera L’Escala 2021

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE LA BECA INTERNACIONAL DE PRIMAVERA DE L’ESCALA

Estada de recerca i creació artística

L’Ajuntament de l’Escala (Girona, Catalunya) va crear aquesta beca d’àmbit internacional adreçada a creadors i creadores del món de les arts. Té com a finalitat apostar per una plataforma d’expressió, desenvolupament i pensament de l’art; l’estudi i la recerca en aquest camp; potenciar la comunicació entre sensibilitats, cultures i procedències geogràfiques diverses; promoure la divulgació de l’art contemporani i, al mateix temps, dinamitzar l’entorn territorial immediat en col·laboració amb l’artista resident.

Descripció de l’estada

L’estada té una durada de dos mesos a la Casa Forestal de Sant Martí d’Empúries, poble medieval del municipi de l’Escala, situada vora el mar en un paisatge incomparable. L’allotjament i el taller de creació ofereixen excel·lents condicions de residència. El taller i l’exposició o la presentació del treball resultant podrà ser al Castell Carolingi de Sant Martí d’Empúries en funció de la disponibilitat dels espais i del projecte seleccionat.

L'Escala convoca la 23a Beca Artística de Primavera - Empordà

Més informació a: http://www.lescala.cat/es/actuallidad-noticias/beca-2021/_id:2459/ http://www.lescala.cat/download/news/2459/10159/1774923858/388684/cms/bases_beca_2021_v1_cat_low.pdf/

Categorías: Blog, General, membres y novetats.