Residència Marta Rosell i Roc Domingo a Rad’Art, Itàlia (Octubre-Novembre 2020)

El Grand Tour

El projecte «El Grand Tour» es desenvolupa en el viatge en cotxe des de Girona (Bòlit) fins a San Romano (Itàlia), seu del projecte Rad’Art. La proposta situa la performativitat del trajecte com una manera de corporitzar les tensions del paisatge i la seva producció. La necessitat de desplaçar-nos i cuidar-nos per sobreviure, permet fer una lectura política de la situació, al mateix temps que convida a contextualitzar-la amb el territori, la identitat i el capital.

La necessitat de tenir un vehicle particular en les poblacions rurals petites que no disposen de serveis bàsics, la geopolítica de les vies de comunicació sobre el territori, i el que suposa la cura en primera persona del trajecte i del vehicle, són els temes que travessen el projecte artístic «El Grand Tour» .Una experiència personal de mobilitat, que ofereix una lectura política del desplaçament i convida a contextualitzar-la amb altres experiències relacionades al territori, la identitat i el capital.  

Marta Rosell i Roc Domingo son els guanyadors de la beca d’intercanvi amb el projecte Rad’Art, on estaran en residència del 15 d’octubre al 15 de novembre de 2020.

Categorías: Blog, General y membres.