Residència Isis Pérez (novembre 2019)

Ariadna Isis Pérez Márquez (Zacatecas, Mèxic, 1977) és artista visual, docent investigadora i gestora cultural independent.

Les seves investigacions giren al voltant de l’art conceptual, no objectual així com l’art d’acció. La seva obra es concentra, principalment, en allò que no és objectual i ha estat presentada des de 1998 en museus, galeries i espais oberts de país així com a l’estranger.

Va formar part de l’equip que va realitzar el disseny curricular de la Llicenciatura en Arts a la Universitat Autònoma de Zacatecas i va coordinar el projecte Nens muralistes de la comunitat Els Rancheros. Dirigeix ​​el programa de residències artístiques [R.A.T.] Port Zacatecas i va fundar el 2015 el Festival Internacional de Performance Corpórea. Imparteix càtedra a la Universitat Autònoma de Zacatecas des de 2008 i ha dictat conferències en múltiples festivals i congressos.

La residència d’Isis Pérez té lloc gràcies a la col·laboració amb el FEM, el festival internacional de performance i art d’acció.

Més informació aquí

Categorías: Blog, General y membres.