Nova artista resident al Bòlit Holly Slingsby

Fins al divendres 16 de desembre, l’artista britànica Holly Slingsby portarà a terme una residència artística al Bòlit, una activitat dins del Festival FEM 2016_Trobada de Dones d’Artistes d’Acció, i amb la col·laboració de l’Associació Gresol Art.

La pràctica de Holly Slingsby  se centra en la performance utilitzant accessoris, vestits i vídeo. Reinventa representacions de figures sagrades per explorar el seu impacte en la cultura contemporània. Les seves obres sovint prenen la forma de falsos miracles, ritus o cerimònies.

El proper dijous 15 de desembre, a les 16.15h, l’artista portarà a terme una performance a la Pujada de la Catedral, cantonada amb el carrer de la Força (durada aproximada: 15 minuts): A Song of Ascents. Degut al seu interès en la iconografia religiosa i mitològica, l’arquitectura medieval i l’art a Girona són particularment rellevants en la seva investigació. Durant la seva estada investigarà aquest imaginari pròpia de la ciutat i la performance final s’hi inspirarà.

Slingsby (Regne Unit, 1983) va estudiar a l’Escola Ruskin de Dibuix i Belles Arts, a l’Universitat d’Oxford i a la Slade School of Art, Londres. Ha realitzat exposicions individuals a Tintype, Londres; DKUK, Londres i SHIFT, Londres.

El 2016 va rebre l’encàrrec de fer la nova obra de Kunst Vardo TV i Fermynwoods Contemporary Art.

Ha exposat i fet performances en museus i galeries internacionals, com Katzman Contemporary, Toronto; Spike Island, Bristol; Modern Art Oxford; Matt’s Gallery; Pump House Gallery; el Museu Freud; Art Licks Weekend; l’ICA; i el Barbican, tot ells a Londres.

www.hollyslingsby.com

Categorías: Blog, General, membres y novetats.