Gemma Reixach
gemmareixach@gmail.com
+34 657 150 029
ABOUT  IN  MAPS  ENGLISH 


Links to projects

CASES ICÒNIQUES DE CATALUNYA 
2023 – Disseny i desenvolupament del web de les Cases Icòniques de Catalunya, que reuneix una desena d’edificis històrics residencials, significatius històricament i artísticament per tal de testimoniar el patrimoni arquitectònic, artístic i cultural del país.

THE SPUR MAGAZINE 
2019 – Creativitat, disseny i desenvolupament del magazine digital «The Spur 16/18». Un projecte liderat pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona. que aposta per la creació d’una xarxa de cooperació europea sobre les arts visuals i les indústries creatives.

ESTUDI EXPLORATORI THE SPUR 
2017 – Redacció de l’«Exploratory study» del projecte europeu «The Spur 16/18», enfocat a l’ampliació del projecte «La Volta» i la revitalització sociourbana del barri de Sant Narcís. enllaç al text complet 

ELAA | EUROPEAN LIVE ART ARCHIVE 
2015 – Creativitat, disseny i desenvolupament de l’arxiu digital d’entrevistes amb artistes realitzades des de la Càtedra d’Art i Cultura Contemporanis (UdG) dins del marc de les arts visuals, les arts escèniques, l’art sonor, la fotografia i el cinema. Projecte finalista a la categoria de millor web a l'edició 2016 dels premis Càctus.

THE SPUR | PROJECT FOR THE CREATION OF A EUROPEAN COOPERATION NETWORK  2017 – Disseny i desenvolupament del web del projecte «The Spur 16/18», liderat pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona. El projecte aposta per la creació d’una xarxa de cooperació europea sobre les arts visuals i les indústries creatives formada per set organitzacions culturals que funcionen a escala local i internacional.

ETAC | CROSSBORDER CONTEMPORARY ART SPACE 
2015/16 – Disseny, coordinació i desenvolupament del catàleg “viu” de l’ETAC, un projecte liderat pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. El catàleg explora una nova forma de fer accessible al públic el procés creatiu dels artistes, posant en valor la recerca creativa dins l’entorn digital.

ART ARCHIVES POLITICS 
2017/2016 - 2014/2013 – Com a tècnica dels projectes de recerca «Imágenes y contraimágenes, usos de la fotografía en las prácticas artísticas contemporáneas» i «La cuestión del archivo en las prácticas artísticas y museísticas contemporáneas» del Departament d’Història i Història de l’Art de la Universitat de Girona he realitzat, coordinat i produit les webs dels projectes. També he coordinat el número especial sobre fotografia de la revista científica Communication Papers en la que han participat els membres del projecte.

SOLATGE DIGITAL CATALOGUE 
2015 – Creativitat, disseny i desenvolupament del catàleg digital «Solatge». Un projecte liderat pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona. que explorava un nou format de catàleg digital.